Yaz Tatilinde Üniversiteye Hazırlık Kursları Devam Ediyor

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde üniversiteye hazırlık kursları yaz tatilinde de devam ediyor.

Yaz Tatilinde Üniversiteye Hazırlık Kursları Devam Ediyor
Pazarlar Anadolu Lisesi 2014-2015 eğitim öğretim yılında yakaladıkları üniversiteye kazanma başarısının sürekliliğini sağlamak için açılan yaz kursları öğrenciler ve veliler tarafından büyük ilgi gördü.

Pazarlar Anadolu Lisesinde 2015-2016 eğitim öğretim döneminde YGS ve LYS sınavına katılacak öğrenciler için 1 Temmuz- 11 Eylül 2015 tarihlerini kapsayan ve Türk Dili ve Edebiyatı ile Matematik branşlarında açılan yetiştirme kursları öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor.

Okul Müdürü Ömer Duran yaptığı açıklamada; “2014-2015 Eğitim öğretim yılında yaptığımız üniversiteye hazırlık çalışmalarının nihayetinde yakaladığımız yüzde 90 başarı oranı ile güzel sonuçlar elde ettik. Başarımızın sürekliliğini sağlamak adına veli ve öğrencilerden gelen talep doğrultusunda açtığımız temel eğitim kursları ile öğrencilerimizin hem tatillerini değerlendirebilmesini hem de üniversiteye hazırlık yolunda mesafe kat edebilmelerini hedefledik. Kurslara katılan öğrencilerimize verdiğimiz kahvaltı ve çay saati ikramları ile samimi bir ortamda öğrenmenin tadına varmalarını hedefledik. Öğrencilerimizin bu yıl da güzel başarılara ulaşacağını ümit ediyorum” dedi.

(MB-EFE)
Kaynak: İHA