Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Yılmaz Ve Beraberindeki Başkanlık Divanı Üyelerini Kabul Etti
Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve beraberindeki 25. Başkanlık Divanı üyelerini kabul etti. Ziyarette MHP’li üyeler tam kadro yer alırken CHP ve HDP’den katılım olmadı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda TBMM Başkanı Yılmaz ve beraberindeki TBMM Başkanlık Divanı üyelerini kabul etti. AK Partili ve MHP’li Başkanlık Divanı üyelerinin tam kadro katıldığı ziyarete MHP adına TBMM Başkanvekili ve MHP Trabzon MilletvekiliKoray Aydın, TBMM Katip Üyesi ve MHP Kastamonu MilletvekiliEmin Çınar, TBMM Meclis İdare Amiri ve MHP Adana MilletvekiliSeyfettin Yılmaz katıldı.
CHP ve HDP’li Başkanlık Divanı üyelerinin ziyarete katılmaması dikkat çekti.
Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Yılmaz Ve Beraberindeki Başkanlık Divanı Üyelerini Kabul Ettihttps://beyazgazete.com/haber/2015/7/27/cumhurbaskani-erdogan-tbmm-baskani-yilmaz-ve-beraberindeki-baskanlik-divani-uyelerini-kabul-etti-2800400.html