Yeşilyurt Belediyesi 11 Adet Muhtar Evi Yapıyor
Yeşilyurt Belediyesi, hizmet sınırları içerisinde görev yapan mahalle muhtarlarının daha güzel şartlarda hizmet vermelerini sağlamaları için başlattığı “Muhtar Evleri” Projesi’nde 11 tane muhtar evi yapıyor. Yapımı süren Sütlüce Muhtar Evi’nin kaba inşaatı tamamlandı.

Sütlüce Mahallesi’nde yapımı devam eden muhtar evinin kaba inşaatının tamamlandığını belirten Başkan Polat, binanın en kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını söyledi.
Muhtarların çalışma alanlarını düzeltmek ve daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak adına başlattıkları “Muhtar Evleri” Projesi’ne ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Başkan Polat, “Belediye olarak hizmetlerimizi halka ulaştırırken muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeyiz ve onların bilgisine muhakkak başvuruyoruz. Göreve geldiğimiz günlerde muhtarlarımızın çalışma alanlarını düzeltmek ve onların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak adına Muhtar Evi Projesi’ni başlattık. Belediyemizin hizmet sınırları içerisindeki 11 mahallemizde ortak kullanım olarak ihtiyaçları karşılayacak, muhtar evlerimiz en kısa sürede hizmet vermeye başlayacak. Modern bir görünümüyle bulunduğu mahalleye farklı bir renk getirecek olan muhtar evlerinde büyük ve küçük iki tane toplantı odası, muhtar odası, wc, lavabo ve mutfak olacak. Sütlüce Mahallemizdeki binamızı çok yakında halkımızın hizmetine açacağız” sözlerini kaydetti.
