Miroğlu'nun Minik Hayranı Görenleri Şaşırttı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin milletvekili adayı Orhan Miroğlu’nun 5 yaşındaki minik hayranı Nehir Yasmin Güneştan’ın Miroğlu ve AK Parti sevdası görenleri şaşırtıyor.

MİNİKLER MİROĞLU’NU TEZAHÜRATLARLA KARŞILADI
Aldığı söz üzerine sevinen Nehir Yasmin Güneştan, ikamet ettiği mahallede yaşıtları ile hazırlık yaparak Miroğlu’nu beklemeye başladı.
Midyat ilçesi Estel bölgesi Yenimahalle’ye giden AK Parti Mardin milletvekili adayı Orhan Miroğlu, 5 yaşındaki minik hayranı Nehir Yasmin Genaştan ve arkadaşlarının tezahüratları ile karşılaştı. Çocuklar, “Estelli, Midyatlı sandık başına, bütün oylar Orhan Miroğlu’na” tezahüratları ile AK Parti Mardin milletvekili adayı Orhan Miroğlu ve eşi Canan Miroğlu’nu karşıladı. Minik hayranı ile bir süre sokakta sohbet eden Orhan Miroğlu ve eşi Canan Miroğlu daha sonra Nehir Yasmin Güneştan’ın evini ziyaret etti. 5 yaşındaki kızın annesi Emine ve babası Muhammed Murtaza Güneştan tarafından karşılanan Miroğlu çifti evin içindeki manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Evin bütün odaları ve 5 yaşındaki minik Nehir Yasmin Güneştan’ın odasında Orhan Miroğlu’nun posterlerinin asılı olması Miroğlu çiftini şaşırttı. AK Parti sevdalısı ailenin 5 yaşındaki kızları Nehir Yasmin Güneştan, Miroğlu’nu sevdiği için evinde beslediği balığa da ‘Çiçu Miroğlu’ ismini koymuş.
Eşi Canan Miroğlu ile birlikte minik hayranı ve ailesi ile bir süre sohbet eden Orhan Miroğlu, Nehir Yasmin Miroğlu’nun AK Parti ve kendisine duyduğu sevda karşısında büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.
