Aile'de İletişim Semineri Verildi
Ana ve Çocuk Derneği tarafından yürütülen, Dernekler Daire Başkanlığı ve Yunusemre Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen ‘Ailem İlk Mektebim’ projesinin seminerinde konuşan Kitle İletişimcisi Canten Kaya yetişkinlerin çocuklarına örnek olması gerektiğini söyledi.

Kitle İletişimcisi Canten Kaya’nın konuşmacı olarak katıldığı seminerde ailelerin başarıya etkisi, veliler ve öğrencilerin durumları ile ilgili konular anlatıldı.
Seminere konuşmacı olarak katılan Kitle İletişimcisi Canten Kaya, yetişkinlerin davranışlarının yaşantılarına yansıtılmasının yetişkinlerin vazifesi olduğunu vurgulayarak, “Çocuklarımızı hem kendileriyle barışık hem de kendilerine çevrelerine saygılı bireyler olarak yetiştirmek ve en önemlisi davranışlarımız ile yaşantımıza örnek olmak biz yetişkinlerin vazifesidir. Çocuklarımızdan istediğimiz şeyler en başta bizde olmalı, istemediğimiz özellikler ise bizde olmamalıdır veya olmaması için çaba sarf edilmemelidir. Çocuklarımız her hareketimiz ile bizleri düzgün bir biçimde örnek almalıdır” dedi.
