Vali Düzgün Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Vali Orhan Düzgün, takım halinde ve bireysel olarak bölgesel ve ulusal birçok başarıya imza atan Felahiye İlçesi Kanuni Süleyman Ortaokulu öğrencilerini ve yöneticileri makamında kabul ederek, ödüllendirdi.

Düzgün, kendisine çiçek takdim eden başarılı sporcuları tebrik ederek, Felahiye ilçesinde öğrencilerin uzun yıllardır başarılı sonuçlar almasına katkı veren öğretmen ve antrenör Cemal Koşmaz'a teşekkür etti.

Düzgün, Kanuni Süleyman Ortaokulu öğrencilerinin başta futsal olmak üzere, atletizm, uzun atlama, yüksek atlama, cirit, gülle atma branşlarında Türkiye çapında başarılı dereceler elde ettiğini belirterek, bir ilçeden Türkiye çapında birçok başarının elde edilmesinin çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Düzgün, Felahiye Kaymakamı Ferhat Vardar, Kanuni Süleyman Ortaokulu Müdürü Gökhan Aygören ve başarılı sporcuların beden eğitimi öğretmeni Cemal Koşmaz'ın da hazır bulunduğu ziyarette, öğrencilerle tek tek tanışarak elde ettikleri başarılar hakkında bilgi aldı.

Vali Düzgün, daha sonra Türkiye çapında birçok başarı elde eden öğrencileri ödüllendirerek, antrenörleri Cemal Koşmaz'a da başarı belgesi verdi ve bu başarılarını uluslararası seviyeye taşımaları temennisinde bulundu.

Kaynak: AA