Bodrum-Kos-Rodos Arasında Düzenlenen 4'Üncü Motofestivali Tamamlandı
20-24 Mayıs tarihleri arasında Bodrum-Kos-Rodos güzergahında gerçekleştirilen 4’üncü Motofestivali tamamlayan Bodrum Motosiklet Kulübü (BMK) üyeleri önceki gün feribotla Bodrum’a döndü.

Bodrum’a dönen motosiklet grubunun başında bulunan BMK Başkanı Cevdet Erçik festivalle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;
"2012 yılında başladığımız bu festivalin ilk iki ayağını Kos sonra Kos-Kalimnos ve şu anda Kos-Rodos olarak tamamladık. Festivallerimiz bundan snraki yıllarda devam edecek. Düzce, Çanakkale, İzmir, Ankara, Manisa, Bursa ve sayamadığım bazı illerden 40’ın üzerinde katılım oldu. Kos tarafındaki arkadaşlarımızın destekleri gayet güzeldi. Bu dostluk festivalinde bizleri dostça karşıladılar”
