MHP'nin 'Bizimle Yürü Bağcılar' Mitingi

MHP'nin İstanbul 3. bölge milletvekili adayları, "Bizimle Yürü Bağcılar" mitinginde tanıtıldı.

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili adayı Meral Akşener, Bağcılar Meydanı'nda düzenlenen mitingde, alanda birçok kadının bulunduğunu söyledi.

Mitingde, 763 bin işsiz üniversiteli gencin temsilcilerinin olduğunu belirten Akşener, "Bugün burada tenceresini kaynatmakta zorluk çeken ev kadınları var. Bugün, iş yerinde tacize uğrayan, canı, namusu, şerefi, iffeti bu ülkeye emanet, bu ülkenin yöneticilerine emanet ama korunmayan Türk kadını burada" diye konuştu.

Meral Akşener, MHP'nin miting meydanında halk tarafından ortaya konan resminin sevindirici olduğunu ifade etti.

Seçim günü saat 17.00'den sonra bambaşka, huzurlu, kardeşin kardeşinin boğazını sıkmadığı, paylaşımın eşit şekilde yapıldığı bir Türkiye'nin kurulacağını vurgulayan Akşener, "Siz buradasınız, ben de buradayım. Siz buradasınız, ben buradayım. Siz buradasınız, ben buradayım. Korkaklara duyurulur" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve 3. bölge milletvekili adayı Atila Kaya da milletvekili genel seçimlerinin Türkiye için hayırlara vesile olmasını diledi.

Seçimlerin huzur, barış ve kardeşlik ortamı içerisinde geçmesi için ellerinden gelen bütün gayreti ortaya koyduklarını belirten Kaya, "Milletimizi incitmeden, insanlarımızı kırmadan, dökmeden, bu ülkede yaşayan, 'Bu ay-yıldızlı bayrak benim bayrağımdır' diyen, 'Bu vatan benim vatanımdır' diyen, Ezan-ı Muhammediye'yi günde 5 vakit dinlemekten gurur ve şeref duyan her insana bizim kapımız ve gönlümüz açıktır" ifadelerini kullandı.

Kaya, MHP'nin seçim beyannamesinde esnaf, işçi, işsiz genç, emekli ve çiftçilerin sorunlarını tespit ettiklerini söyledi.

Uzun hazırlıklardan sonra sorunlara kısa, orta ve uzun vadeli çözümler içeren seçim beyannamesiyle Türk milletinin huzuruna çıktıklarını vurgulayan Kaya, "Allah'a şükürler olsun ki milletimiz o seçim beyannamesini kabullendi, benimsedi ve bağrına bastı" dedi.

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş da vatandaşları ve partilileri, 31 Mayıs'ta İstanbul Yenikapı'da yapılacak mitinglerine davet etti.

Bu arada, mitingde konuşmalardan önce mehter takımı marş çaldı, mitinge gelenler Akşener'e sevgi gösterinde bulunarak, "Meral abla sen bizim her şeyimizsin" şeklinde slogan attı.

Konuşmasını yapmak için seçim otobüsünün üstendeki platforma çıkan Akşener de vatandaşlara teşekkür etti.

"Bozkurt Meral" sloganları atanlardan ricada bulunan Akşener, "Tamam, tamam. Onu herkes biliyor. Teşekkür ederim. Şimdi gerek yok" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İstanbul 3. bölge milletvekili adayları tek tek tanıtıldı.

Kaynak: AA