Engelli Öğrencilerden Muhteşem Sergi
Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde İbn-i Sina İşitme Engelliler Ortaokulu ile Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nin resim ve atölye çalışmalarından oluşan yıl sonu sergisi büyük ilgi gördü.

Engelli öğrencilerin hünerlerini göstererek, birbirinden güzel el emeği göz nuru çalışmalara imza attığı serginin açılışında konuşan Sadi Kurtulan, “Herhangi bir bedenî özür üretime engel değildir. Asıl engel, bir şeyler üretmemek için emek vermemektir. İbn-i Sina’nın özel öğrencileri, eğitimdeki başarılarının yanı sıra, kabiliyetlerini de ortaya çıkarmak adına çok güzel çalışmalar yapıyor” dedi.
Karakalemden suluboya resimlere, kapı süslerinden anahtarlıklara, folyo ve alüminyum işlerine kadar yüzün üzerinde farklı çalışmasının yer aldığı sergi büyük ilgi gördü.
