Tarihi Taşköprü'den Canlı Yayın Hizmeti

Beyşehir ilçesinin simgesi olan tarihi Taşköprü, kurulan şehir kamerası sayesinde 24 saat canlı olarak izlenmeye başlandı.

Beyşehir Belediyesi, geceleri de ışıklandırılan tarihi Taşköprü ve önündeki BSA kanalının canlı olarak izlenebileceği şehir kamerası sistemi kurdurdu.
Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, canlı yayın hizmetinin sadece ilçe merkezindeki tarihi Taşköprü mevkisini kapsamadığını, ilçenin bazı mahallelerinde de kurulan kamera sistemiyle bu yerleşim birimlerinin dünyanın her yerinden internet üzerinden izlenebileceğini söyledi.

İlçeye bağlı Damlapınar, Doğanbey, Huğlu, Karahisar, Kayabaşı, Üstünler ve Üzümlü mahallelerine günün her saatinde aktif olarak izlenebilecek canlı kamera sistemi yerleştirildiğini belirten Özaltun, şunları kaydetti:
"Bu kameralar vasıtasıyla günün her saatinde Beyşehir Belediyesinin resmi web sayfasından tarihi Taşköprü ile belirlenen noktalar görülebilecek. Şu an için 8 noktaya yerleştirilen kameralar test aşamasında. Şehir dışında yaşayan hemşehrilerimiz belediyemiz resmi web sitesinden canlı olarak şehrimizi izleyebilecekler. Canlı yayın çalışmamız tüm mahallelerimizde uygulanmaya başlanacaktır. Mahalle meydanlarındaki canlı kameralarla bir nebze olsa da hasret gidermenizi sağlamaya çalıştık."
Kaynak: AA