Mhp Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Ersoy Seçim Çalışmalarına Hızlı Başladı

MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Sibel Ersoy, seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Mhp Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Ersoy Seçim Çalışmalarına Hızlı Başladı

MHP Ankara İl Başkanlığı’nda Genel Başkan Yardımcıları Şefkat Çetin ve Zühal Topçu, Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ile MHP Ankara 1. ve 2. bölge milletvekili adaylarının katıldığı strateji toplantısında, Ankara'da birinci parti olabilmek için ziyaret edilmeyen köy, belde, ilçe ve şehir merkezinin kalmaması kararı alındı. Tüm adayların sahada halkla her zaman ve her yerde iç içe olmaları gerektiği vurgulanan toplantıda, ülke sorunlarının halka anlatılması ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin sorunlara çözüm yollarının neler olduğunun vurgulanması gerektiği işlendi. Toplantının ardından MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Sibel Ersoy, Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı ve eski Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız ile birlikte Haymana ilçesini ziyaret etti. Ersoy, MHP Haymana İlçe Başkanı Selahattin Sezer ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu

Daha sonra Polatlı’ya geçerek İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Ersoy, Başkan Gürsel Bilgiç, Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda Polatlı'da MHP'nin büyük bir atılım içinde olduğu vurgulanırken, vatandaşlar Ersoy'a yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların ''Polatlı’ya sadece seçim döneminde gelip milletvekili olduktan sonra unutuluyoruz" eleştirisi üzerine "Eleştirileriniz benim için armağandır" diyen MHP Milletvekili Adayı Ayşe Sibel Ersoy vatandaşlardan büyük beğeni ve takdir aldı.

Ersoy, vatandaşların “Siyasete neden girdiniz?” sorusuna ise, "Artık herkes farkında ki ülkemiz çok ciddi bir tehdit altında. Vatanımız ve bayrağımız tehdit altında. 13 yıldır ülkeyi yöneten AKP ülkeyi ne hale getirdi görüyorsunuz. Yolsuzluk en üst seviyede, vatandaşlarımız yoksulluk içinde, demokrasi getireceğiz dediler yasaklardan geçilmiyor. Tek çözüm var ki, o da MHP'nin iktidara gelmesidir. Kurtuluş Savaşı’nda kadınlarımızın cephede yer aldığını unutmayalım. Ben de ülkemi bulunduğu bu çıkmazdan kurtarmak için vatanım için, bayrağım için, partim için her türlü çabayı göstermeye kararlıyım. Herkes elini taşın altına koymalı. İlkeli, kararlı ve inançlı liderimiz Devlet Bahçeli'nin önderliğinde hep birlikte iktidar olacağız. Biz de unutturmayacağız. Bayrağıma, vatanıma ve kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim'e saygım ve inancımdan dolayı siyasete girdim" yanıtını verdi.
Kaynak: İHA