Vali Yelikaya'dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya Kutlu Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yerlikaya yayınladığŸı mesajda, Kutlu DoğŸum Haftası'nın Peygamber efendimizin mübarek hayatları ve hadis-i şŸeriflerinin daha iyi idrak edileceğŸi bir "Kutlu DoğŸum Haftası" olması dilediğŸinde bulundu.
Günümüzde özellikle İslam coğŸrafyasında yaşŸanan acı ve zulümler nedeniyle yerinden-yurdundan ayrılmak zorunda kaldığŸını belirten Yerlikaya, Kutlu DoğŸum Haftasının önemine ilişŸkin şŸunları kaydetti:
"İnsanlığŸın göz ardı edilerek ayrışŸtırıldığŸı, zulüm ve eziyetlerin olağŸan karşŸılandığŸı karanlık bir dönemde tüm insanlığŸı rahmetiyle aydınlatan Peygamber efendimizin mübarek doğŸumlarının yıldönümünü, tüm inananlar olarak huzur ve huşŸu içinde idrak ediyoruz. Bu mübarek günde, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimizin tüm insanlığŸa zaman ve zemin hududu tanımayan örnek hayatı ve sözleri doğŸrultusunda yaşŸamayı diliyorum. Tüm İslam Aleminin ve Ensarlık imtihanını başŸarıyla veren, yürekleri Peygamber sevgisiyle dolu Gaziantepli hemşŸehrilerimizin, Kutlu DoğŸum Haftalarını en kalbi duygularla kutluyor, cümlenize selam ve sevgilerimi sunuyorum."
 
Kaynak: AA