Ak Parti Afyonkarahisar İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları BaşŸkanlığŸı'nca İl DanışŸma Meclis Toplantısı düzenlendi.

AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları BaşŸkanı Ferda Ertürk, AK Parti İl BaşŸkanlığŸı'nda düzenlenen toplantıda yaptığŸı konuşŸmada, 7 Haziran seçimlerinde kadınlara büyük görevler düşŸtüğŸünü söyledi.

Milletvekili aday adaylarının hepsinin bir birinden değŸerli olduğŸunu dile getiren Ertürk, "Genel merkezimiz, 25 aday adayımızdan 5'ini belirledi. Birlik ve beraberlik içerisinde 7 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağŸız. Seçim çalışŸmaları boyunca biz kadınların üzerine düşŸen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

AK Parti Genel BaşŸkanı ve BaşŸbakan Ahmet DavutoğŸlu'na verdikleri yüzde 75 oy sözünü tutacaklarını vurgulayan Ertürk, "Allah'ın izni ile 5 milletvekilimizle mecliste temsil edileceğŸiz. Sizlerin elinizden gelen gayreti göstereceğŸinizden eminim. BildiğŸiniz gibi partimiz kadınlarımıza büyük bir değŸer veriyor" şŸeklinde konuşŸtu.
AK Parti Afyonkarahisar İl BaşŸkanı İbrahim Yurdunuseven ise birlik ve beraberlik içerisinde çalışŸarak başŸarıyı yakalayacaklarını ifade ederek, toplantının amacının teşŸkilat mensuplarıyla bir araya gelmek olduğŸunu kaydetti.

 
Kaynak: AA