Ak Parti Trabzon Aday Adayı Cora'dan Tesob'a Ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Salih Cora, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Metin Kara'yı makamında ziyaret etti.

Ak Parti Trabzon Aday Adayı Cora'dan  Tesob'a Ziyaret

Başkan Kara'yı makamında ziyaret eden Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Salih Cora,esnafın toplumdaki önemini vurguladı ve ''Esnafımız toplumumuzun en temel yapı taşlarından biridir. Ahilik geleneğinin bize emanetlerinden biridir. Biz de bu emanete sahip çımak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

AK Parti'nin iktidar olduğu dönemde esnafların sorunlarını çözmek adına büyük adımlar atıldığını kaydeden Cora ''İktidarımız döneminde esnafımızın sorunları çözmek için çok büyük adımlar atıldı. Yine de bu adımlar atılmaya devam edilmeli. Çünkü esnafımız bu ülkenin ekonomik kalkınmasında eğitimden sağlığa kadar her alanda bizlere rehber olmuştur. Biz esnafımıza güveniyoruz. Bu kültürü, bu geleneği korumaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Kara ziyaretten olan memnuniyetini dile getirerek AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Salih Cora'ya başarılar diledi.
Kaynak: İHA