Gto Üyeleri, Ortadoğu Yüzey Kaplama ve Kimya Fuarı'na Katıldı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) üyeleri, BirleşŸik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde düzenlenen "OrtadoğŸu Yüzey Kaplama ve Kimya Fuarı"na katıldı.

Gto Üyeleri, Ortadoğu Yüzey Kaplama ve Kimya Fuarı'na Katıldı
GTO'dan yapılan açıklamaya göre, GTO tarafından organize edilen fuar ziyareti ve işŸ gezisinde sektör temsilcileri yer aldı.
GTO Yönetim Kurulu ǜyesi Kemal DelioğŸlu, fuara ilişŸkin yaptığŸı değŸerlendirmede, kimya sektörlerinde faaliyet gösteren 12 firma temsilcisiyle katıldıkları fuarın verimli geçtiğŸini söyledi.

İşŸ gezisi sayesinde Gaziantep kimya sektörünün nerede olduğŸu, hangi konularda yatırım yapılması gerektiğŸi konularını değŸerlendirme imkanı yakaladıklarını vurgulayan DelioğŸlu, "Son üretim teknolojilerini de gözlemleme fırsatı bulduğŸumuz fuarda, sektörün alıcı ve satıcılarıyla bir araya gelme imkanı bulduk" dedi.

İşŸ gezisi kapsamında RAR Resin & Chemical Industries kimya fabrikasını ziyaret ettiklerini hatırlatan DelioğŸlu, ziyarette şŸirketin genel müdürü Moheb İsaac ile toplantı yaparak çalışŸmaları hakkında bilgi aldıklarını dile getirdi.
DelioğŸlu, "Oda olarak önümüzdeki dönemde de hedef fuarlar belirlenerek, ilimiz firmalarının kendi sektörlerine katkı sağŸlaması amacıyla yeni fuar ziyareti ve işŸ gezisi organizasyonları yapılacaktır" diye konuşŸtu.
Fuarda 40'a yakın ülkeden 300 firma stant açtı.
 
Kaynak: AA