Elazığ Belediyesi'nden Çalışanlarına Bilgisiyar Sertifikası

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) tarafından düzenlenen "Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor" kursuna katılan belediye personeline sertifika verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı kapsamında düzenlenen kurs kapsamındaki sertifika törende konuşan Elazığ Belediyesi Ulaştırma Anonim Şirketi Genel Müdürü Esat Aydın, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın talimatları doğrultusunda açılan kursla belediye bünyesinde bilgisayar kullanan personelin kendini geliştirmesini amaçladıklarını belirtti.

Habitat, Microsoft, Kalkınma Bakanlığı ve Elazığ Belediyesi onaylı bilgisayar sertifikası alan kursiyerlerin belediye bünyesinde açılacak diğer kurslarda eğitmenlik de yapabileceklerini kaydeden Aydın, "Bu kurslar aracılığıyla belediye çalışanları çok iyi bilgisayar kullanabilecek konuma gelecek. Sayın Başkanımız, belediye çalışanlarının bilişim alanında en iyi hizmeti verebilmesi ve halkımızın bilişimi en iyi şekilde kullanabilmesi için bu programı başlatmıştır" ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA