Milletvekili Şener, Fatsa'da Kadın ve Gençlik Kolları İle Buluştu

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, AK Parti Fatsa Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi.

Milletvekili Şener, Fatsa'da Kadın ve Gençlik Kolları İle Buluştu

Fatsa Belediyesi Çamlık Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı sonrası ilk açıklamayı yapan AK Parti Fatsa Kadın Kolları Başkanı Serpil Koçan, “Birlik ve beraberlik açısından son derece önemli bu tür organizasyonlar. Bizler de elimizden geldiği kadarıyla önümüzdeki genel seçimlerde partimizin başarılı sonuçlar alması için çalışacağız” dedi.

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, “Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızı çok önemsiyoruz. Kendileri bize seçim çalışmalarında çok yardımcı olacaklar. Birlik ve beraberlik içinde genel seçimlere hazırlanıyoruz” diye konuştu

HEDEFİMİZ ORDU’DA 5’TE 5
AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi öncesi yapılan hazırlıkları için bir aradayız. Artık seçim takvimi başladı.

7 Nisan tarihinde listeler seçim kuruluna verilecek. Ordu ilimizde geçen dönemde 6 milletvekili sayısı ile girmiştik, bu seçimlere maalesef 5 milletvekili ile giriyoruz. 5 milletvekilin tamamını AK Parti’nin alması için çalışmalarımızı yapacağız. Ordu’da hedefimiz 5’te 5’dir.”
Kaynak: İHA