Müge Anlı'da 35 yıllık hasret sona erdi

45 günlükken evlatlık verilen kardeşini bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katılan Orhan Özben'e mutlu haber verildi.

Müge Anlı'da 35 yıllık hasret sona erdi
Atv ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Müge Anlı'nın yaptığı Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bugün izleyenler güzel bir ana tanık oldu. 35 senedir kardeşine hasret olan ve 45 günlükken evlatlık verilen kardeşine kavuşmak için Müge Anlı'ya katılan Orhan Özben'in kardeşi bulundu.

Müge Anlı ''Orhan Bey, kardeşinizi buldum. Çorluda yaşıyormuş, Can Bey'in babasıyla da konuştuk. O da oğluna bu durumu anlattığını söyledi. Can Bey, aslında şaşkın.'' şeklinde mutlu haberi verdi.

Can Bey 'in ' Abim olduğuna mutlu oldum;ama şu anda kendimi telefonda onunla konuşacak kadar iyi hissetmiyorum.' dediğini belirten Anlı '' Bize telefon numarasını verdi. 'Abime verin beni arasın, konuşalım. Kendimi hazır hissettiğimde de kardeşimle buluşuruz.' dedi.''

Sevinçli haber karşısında bir süre şok yaşan Orhan Özben, kendisini izleyen kardeşine seslenerek '' Can, kardeşim 35 senelik hasretimizi giderelim dön artık.'' ifadelerini kullandı.

Cümle kurmakta zorlanan Orhan Özben'le birlikte stüdyodakiler duygu dolu anlar yaşadı.

''Can Bey, siz ona annesinden kalan tek hatırasınız. Sizi belki de 35 sene sonrada buralara çıkıp, gelip aramasının nedeni o.'' diyen Müge Anlı ''Dilerim ona sarılmayı çok görmezsiniz. Annesinin kokusunu sizde duyacak, aslında sizi bu kadar aramak istemesinin altında yatan temel neden bu.'' diye konuştu.