Hastanede Yatan Çocuklar Arasında Resim Yarışması

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, hastanede yatan çocuklar arasında resim yarışması düzenledi.

Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 1 Şubat ile 22 Nisan tarihleri arasında tedavi gören minik çocuklar arasında resim yarışması düzenlendi.

Hastanede uzun süre tedavi gören çocuklar, boş vakitlerini resim yaparak geçirmeye başladı.

Yarışma için bazı çocuklar yatağında bazıları ise hastane okulunda resim yapıyor. Yarışma sayesinde çocuklar hem tedavilerini tamamlıyor, hemde moral aşılanıyor.
Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Alaaddin Domaç, AA muhabirine, bu yıl hastanede bir ilki başlattıklarını söyledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde resim yarışması başlattıklarını belirten Domaç, "Hastanemizde 'Sağlıklı yaşam için el ele' adlı resim yarışması düzenledik. 23 Nisan günü yarışmada dereceye girenlere ödül vereceğiz. Yarışmaya katılan tüm çocuklarımıza da resim defteri ve boya kalemi hediye ediyoruz. Yarışma sayesinde çocuklarımızın gözünden hastane hakkında bilgi almış olacağız. Ayrıca çocuklarımızın resimlerini hastanemizde sergileyeceğiz" dedi.

Kaynak: AA