Wolfgang Palesch Açıklaması 'Türkiye Modern Hastane Projeleri İle Dikkat Çekiyor'

Dünyanın paslanmaz çelik devi Blanco’nun Uluslararası Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Wolfgang Palesch, Türkiye’nin sagˆlık turizmi alanında ilginç bir pazar haline geldiğini ve gelecek yıllarda bu egˆilimin yükselis¸te olacagˆını öngördüğünü söyledi.

Wolfgang Palesch Açıklaması 'Türkiye Modern Hastane Projeleri İle Dikkat Çekiyor'
Fonksiyon ve dizaynları ile Red Dot Awards (Red Dot Ödülleri) ödülünü alan, yenilikçi ürünleri ile fonksiyonel mobilyaları, is¸levsel arabaları, sterilizasyon alanı ve gıda dagˆıtımı alanlarında tüm hastane için sistem ve çözümler sunan, dünyanın paslanmaz çelik devi Alman üretici Blanco’nun Uluslararası Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Wolfgang Palesch, Türkiye Sagˆlık Sektörü’nün, son yıllarda, kalite alanındaki iddiasını dünyaya kanıtladığını söyledi.

Türkiye’nin sagˆlık turizmi alanında ilginç bir pazar haline geldiğini söyleyen Palesch, “Çok modern hastane projeleri yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Önümüzdeki yıllarda bu egˆilimin yükselis¸te olacagˆını öngörüyoruz” dedi.

“Blanco olarak, 2016 yılında, catering ve medikal alanlarda, ihracat oranımızı yüzde 50 oranında arttırmayı hedefliyoruz. Bu yüzden Doğu-Batı Avrupa, Ortadoğu ve Asya’daki çekirdek ve gelişmekte olan piyasalara dikkatimizi yoğunlaştırmaktayız” diyen Palesch, yeni ürünleri ’packing table’ın piyasada devrim yarattığını belirterek, hijyen için akıllı çözümler ile bağlantılı fonksiyonel ürünlerin günlük yaşama renk kattığını söyledi.



Türkiye pazarında iş ortaklarının ACENDIS olduğunu söyleyen Palesch “Anahtar teslim hastane projelerinin medikal çözüm ortağı olarak 20 yıldır hizmet veren ACENDIS gibi kaliteli bir kurulus¸ ile çalıs¸tıgˆımız için gururluyuz. Almanya (Hannover) ve I·stanbul’daki ofisleri birbirini mükemmel olarak tamamlamakta ve ihtiyaçlara mükemmel cevap verebilmekteler” dedi.

Birlikte çalıştıkları firmalarda güvenirliğin en önemli unsur olduğunu belirten Palesch “Birlikte çalıs¸ma, güvenilirlik ve yıllar içinde gelis¸en güven duygusu ACENDIS ile birlikte çalıs¸manın bas¸lıca avantajlarıdır” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA