Elvan Açıklaması 'Mersin Ve Türkiye'nin Kararı İstikrardan Yana Olmuştur'

İçel AK Parti’den birinci sıradan milletvekili seçilen eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 1 Kasım seçimlerinde hem İçel’in hem de Türkiye’nin kararının istikrardan yana olduğunu belirterek seçmene teşekkür etti.

Elvan Açıklaması 'Mersin Ve Türkiye'nin Kararı İstikrardan Yana Olmuştur'
Eski Bakan Elvan, resmi olmayan seçim sonuçlarına göre, AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olması üzerine bir mesaj yayınlayarak İçellilere teşekkür etti. Mesajında, “Büyük desteğinizle 1 Kasım seçimlerinden AK Parti’miz zaferle çıkmıştır” diyen Elvan, İçellilere seçim öncesinde verdiği sözlerin de arkasında olduğunu belirtti.

Oyunu İçel’de kullanmasının ardından Ankara’ya giden ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dün geceki balkon konuşmasında yanında olan Elvan, mesajında şunları kaydetti:

“Büyük desteğinizle 1 Kasım seçimlerinden AK Parti zaferle çıkmıştır. Hem İçel’in hem de Türkiye’nin kararı istikrardan yana olmuştur. Hedefimiz İçel ve Türkiye’ye hizmet etmektir. Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz ve İçel’i hak ettiği noktaya ulaştıracağız. Bize oy veren veya vermeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. İçel hepimizin.”
Kaynak: İHA