Muş Belediyesi Kış Hazırlıklarını Tamamladı

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, kış mevsiminin yaklaşması sebebiyle belediye olarak hazırlıklarının sürdüğünü ve tüm araçların kış mevsimi öncesinde bakım ve onarımdan geçirildiğini söyledi.

Muş Belediyesi Kış Hazırlıklarını Tamamladı
Muş’ta kış mevsiminin yaklaşması sebebiyle belediye de hazırlığını tamamladı. Başkan Asya, kış mevsiminde kullanılacak araçların bakım ve onarımdan geçirilerek hazırlandığını belirterek, kış mevsimi öncesinde aciliyet arz eden çalışmaların tamamlandığını kaydetti.

Muş’ta kış mevsiminin uzun ve yağışlı geçtiğini hatırlatan Belediye Başkanı Feyat Asya, kış hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Kış mevsimi öncesinde tamamlanması gereken acil yol ve kaldırım yapım çalışmalarının bittiğini söyleyen Asya, araç parkını ise bakımdan geçirdiklerini vurguladı. Muş Belediyesi araç parkının hatırı sayılır bir konuma ulaştığını, ancak kış mevsiminde sadece greyder, kepçe ve kamyonların kullanıldığını söyleyen Asya, yaz mevsimi boyunca çalışan ve kış mevsiminde aralıksız çalışacak olan tüm araçları bakımdan geçirip kışa hazırladıklarını söyledi.



Karla mücadele çalışmasına çok önem verdiğini belirten Asya, “Kış mevsimi ilimizde çok çetin geçiyor. Başarılı bir mücadele yapılmaması halinde hayat adeta felç oluyor. Bunun için belediye karla mücadele çalışmasını her yıl olduğu gibi bu yıl da başarılı bir şekilde gerçekleştirecektir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA