Gaziantep'te Diksiyon Ve Etkin Konuşma Eğitimi

GAZİANTEP - Türkiye Odalar ve Borsalar (TOBB) tarafından oluşturulan ve Gaziantep Ticaret Odası (GTB) koordinasyonunda faaliyetlerine devam eden Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu, diksiyon ve etkili konuşma eğitimi düzenledi.

GTB'den yapılan yazılı açıklamada, eğitimde konuşan Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı İbrahim Yetkinşekerci, eğitim programlarını iş yaşamının ihtiyaçları doğrultusunda oluşturduklarını belirtti.

Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin faydalanması amacıyla eğitim programı hazırladıklarını vurgulayan Yetkinşekerci, "Eğitim programını hazırlarken günümüz iş yaşamında bizlere fayda sağlayacak konuları seçmeye özen gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Kurul üyelerin taleplerini dikkate alarak diksiyon ve etkili konuşma eğitimi düzenlediklerini aktaran Yetkinşekerci, gelecek dönemde de kurul üyelerine yönelik eğitimlerinin devam edeceğini kaydetti.

Özlem Yurdanur tarafından verilen eğitimde, topluluklara hitabet, etkin iletişim, tonlama, akıcılık gibi konular uygulamalı anlatıldı.

Eğitim sonunda katılımcılara sertifia verildi.

Kaynak: AA