Bafra'da 20 Tekerlekli Sandalye İhtiyaç Sahiplerine Verildi

SAMSUN - Sunucu Müge Anlı tarafından, Bafra ilçesinde hizmet veren, Bafra Ortopedik Özürlüler Derneğine 20  tekerlekli sandalye gönderildi.

Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Yıldız Kaya’nın girişimleri ile Bafra Kaymakamı Halis Arslan destekleri ile ilçeye getirilen tekerlekli sandalyeler, belirlenen ihtiyaç sahibi engellilere törenle teslim edildi.

Bafra Ortopedik Özürlüler Derneği önünde yapılan törene, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Yıldız Kaya ve engelliler katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan dernek başkanı Kaya, şunları söyledi:

"Sayın Müge Anlı’nın asistanına telefon ettiğimde 'hemen size tekerlekli sandalyeleri gönderiyorum' dedi. Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ın aracılığı ile tekerlekli sandalyeler İstanbul’dan Bafra ilçemize getirildi. Tekerlekli sandalyeleri bizlere gönderen Müge Anlı hanıma ve destek veren Bafra Kaymakamı Halis Arslan beye teşekkür ederim. Engelli arabaların arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim, İnşallah araçlar uğurlu gelir ve ayağa kalkmak nasip olur."

Bafra ilçesinde engellerin yeterince kaldırıldığını ifade eden Kaymakam Arslan ise, şöyle konuştu:

Müge Anlı hanımefendi sağ olsunlar çok büyük duyarlılık göstermişler ve ben kendi adıma, ilçem adına, sizler adına çok teşekkür ederim. Bütün mesele engellerin kaldırılması, zaten Bafra’mızda engeller yeteri kadar kaldırılmış gözüküyor. Gönderilen bu tekerlekli sandalyeler sizlerin hayatlarını daha iyi kolaylaştıracak. Anlamlı bir katkı oldu. İleriki zamanlarda biz bu araçları durumuna göre yenileyeceğiz. Kazasız belasız günlerde kulanın İnşallah. Bu güzel çalışmalarından ötürü dernek başkanı Yıldız Kaya hanıma ve katkı sağlayan hayırsever Müge Anlı hanıma teşekkür ederim.”

Konuşmaların ardından, 20 tekerlekli sandalye Bafra Kaymakamı Arslan ve dernek başkanı Kaya tarafından sahiplerine teslim edildi.

Kaynak: AA