Kültür Ve Sanat Etkinlikleri, 'Sersem Kocanın Kurnaz Karısı' İsimli Oyunla Başladı

Beylikdüzü Belediyesi 2015-2016 Kültür ve Sanat etkinliklerinin ilki olan “Sersem Kocanın Kurnaz Karısı” isimli eser, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Kültür Ve Sanat Etkinlikleri, 'Sersem Kocanın Kurnaz Karısı' İsimli Oyunla Başladı
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Haldun Taner’in “Sersem Kocanın Kurnaz Karısı” isimli eseriyle start aldı. İstanbul Devlet Tiyatroları bünyesinde sergilenen, Murat Karasu, Mehlika Balkan, Saydam Yeniay, Rüyam Dirin, Ali Fuat Çimen, Filiz Kılıç, Şamil Kafkas, Nurettin Özşuca, Ediz Akşehir, Orkun Gülşen, Ergun Akvuran, Mert Egemen ve Ferdi Atuner’in muhteşem oyunuyla hayat bulan ve Nur Subaşı’nın yönetmenliğinde sahnelenen oyuna ilgi oldukça yoğundu.

HEM DUYGULANDIRDI HEM GÜLDÜRDÜ

Fransız yazar Moliere’in ünlü eseri “George Dandin” oyununu çalışan Tomas Fasulyeciyan Tiyatro Grubunun, çektikleri sıkıntılar yüzünden İstanbul’dan Bursa’da valilik yapmakta olan Ahmet Refik Paşa’nın yanına sığınmasını ve komediyi kendisine göre bir yorumla facia diye değerlendiren Fasülyeciyan ve tüluat oyunlarıyla ün yapan Küçük İsmail Efendi arasında süren anlaşmazlıkları konu alan oyun, izleyenleri hem güldürdü hem de duygulandırdı.

2 perde ve bir buçuk saat süren oyunun sonunda sanatçılar izleyicilerden büyük alkış topladı.
Kaynak: İHA