Gençler Sabah Namazında Birlik Ve Beraberlik İçin Dua Etti

ANTALYA - Kumluca'da Antalya Müftülüğü Kumluca Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, gençler sabah namazında bir araya gelerek birlik ve beraberlik için dua etti.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla, Antalya Müftülüğü Kumluca Gençlik Koordinatörlüğüne bağlı gençler sabah namazında Eski Cami'de bir araya geldiler.

Sabah namazının ardından okunan Kuran-ı Kerim'i dinleyen gençler daha sonra birlik ve beraberlik için dua etti.

Programdan sonra cami bahçesinde cemaate çorba ikram edildi.

Kumluca Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, etkinliğin Din Görevlileri ve Camiler Haftası için organize edildiğini, ancak dün yaşanan menfur terör saldırısı milletin kalbine kor ateş gibi düştüğünü söyledi.

Peşe, "Şimdi birlik olma zamanıdır. Şimdi ibadetle, namazla yeniden dirilme ve buluşma vaktidir. Yüce Allah milletimizi bölmek, ayrıştırmak isteyenlere fırsat vermesin. Dualarımız ülkemizin birlik ve bütünlüğü, barış ve huzuru içindir" dedi.

Kumluca Gençlik Koordinatörü Bayram Tekin de, Antalya Müftülüğü Kumluca Gençlik Koordinatörlüğü olarak her ay belirlenen günlerde toplandıklarını, bu toplantıların amacının gençlerin değer yargılarını bilmeleri ve ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak, milli ve manevi duygularla donatılmış gençler yetişmesini sağlamak olduğunu belirtti.

Kaynak: AA