Setur'dan 'Sihirli Dilekler Diyarı Projesi'Ne Destek

Koç Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Koç Üniversitesi Gönüllüleri, Setur Ulaşım sponsorluğunda Kahramanmaraş'ta yaşayan 355 öğrencinin yeni yıl dileklerini yerine getirdi.

Setur açıklamasına göre, turizm alanında verdiği hizmetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk çalışmalarına da önem şirket, Koç Üniversitesi Gönüllüleri'nin her yıl aralık sonunda Türkiye'nin farklı şehirlerinde okuyan maddi durumu yetersiz öğrencilerin yeni yıl dileklerinin hayata geçirmeyi hedeflediği "Sihirli Dilekler Diyarı Projesi"ne ulaşım sponsoru oldu.
26-29 Aralık tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta yaşayan 355 öğrencinin yeni yıl dileklerinin alındığı projede, Koç Üniversitesi'ne iletilen dilekler üniversite öğrencileri tarafından gerçekleştirildikten sonra 15 gönüllü aracılığıyla sahiplerine ulaştırıldı.
Koç Üniversitesi Gönüllüleri, 2001 yılından beri 6 farklı alt grubu ile barınak ziyaretleri, çevre ve geri dönüşüm etkinlikleri ve çocuk esirgeme kurumu ziyaretlerinden, durumu olmayan orta öğretim çocuklarına ders vermeye ve yine durumu olmayan okullara kütüphane kurmaya kadar pek çok farklı alanlarda sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor.
Türkiye çapında ulaşılan kesimleri mümkün olduğunca genişletmeyi ve gönüllülük anlayışının olabildiğince yayılmasını amaçlayan Koç Üniversitesi Gönüllüleri, tüm bu projeleri gerçekleştirmek için yaklaşık 400 aktif üye ve 35 kişilik bir yönetim kuruluyla çalışıyor.
1965 yılında Koç Holding şirketlerinden biri olarak kurulan Setur ise yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü, IATA uçak bileti satışı, kongre ve seminer organizasyonları, incoming ve outgoing ile yurt dışı eğitim alanlarında hizmet veriyor.
Kaynak: AA