Bucak Kaymakamı Akçay İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Yurtdışında doktora yapmak üzere Bucak ilçesinden ayrılacak Kaymakam Mehmet Akçay için veda yemeği düzenlendi.

Bucak Kent Ormanı Restoranında düzenlenen yemekte konuşan Akçay, 12 Ağustos 2013'ten bu yana Bucak Kaymakamı olarak görev yaptığını hatırlatarak, güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Bu çalışmaları belediye, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla gerçekleştirdiklerini belirten Akçay, şöyle konuştu:
"Daha da yapacaklarımız vardı ama doktora eğitimim nedeniyle ayrılmak zorunda kalıyorum. Görev süremiz boyunca her zaman samimiyeti ön planda tutmaya gayret ettik. Yerel yöneticilerimiz başta olmak üzere mesai arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza karşı hep samimi ve iyi niyetli olmaya çalıştık. Bucak ilçemizi hep iyi tanıtmak için Bucak'ın bir neferi olduk. Görev süremiz boyunca kul hakkına riayet ettik. Hatalarımız olmuşsa bile kul hakkı yememek ve yedirmemek için azami gayret gösterdik. İstemeden de olsa kalbini kırdığımız herkesten haklarını helal etmesini istiyorum."
Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ise Akçay'ın görev süresi boyunca örnek çalışmalara imza attığını belirterek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Veda yemeğine İlçe Garnizon Komutanı Salih Soydemir, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, Kaymakamlık çalışanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA