Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı İstişare Toplantısı

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, "Bugün Başbakanımızla toplantı yaptık. Bize yeni hedefler, mesajlar verdi. Gerçekten partimiz emin ellerde. İnşallah biz bu emaneti daha iyi yerlere götüreceğiz" dedi.

Cantimur, AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatının istişare toplantısında yaptığı konuşmada Gölbaşı'nda seçimi kazanmalarından dolayı herkese teşekkür etti.
Yerel seçimlerden sonra Gölbaşı'nda böyle bir toplantıya ilk kez katıldığını belirten Cantimur, şunları söyledi:
"Yaklaşık iki sene evvel Gölbaşı İlçe Koordinatörü olarak atandığımda şunu düşündüm. Biz Gölbaşı'nı kazanmalıyız. Çünkü 2010 yılından itibaren Ankara İl Koordinatörlüğü yaptığım süre içerisinde Gölbaşı'nı niye kaybettik veya diğer ilçelerimizi nasıl kazandık bunun analizini yapmıştım. Gölbaşı'na geldik, çalışmaya başladık. Yönetim kurulu toplantılarına, sandık kurulu toplantılarına katıldık. Zaman zaman bakanlıkta elime telefonu alıp, sandık yönetim kurulu başkanlarını aradım. Seçim arefesinde gayret gösteren herkese yapmış oldukları çalışmadan dolayı ve Gölbaşı'nı AK Partili belediyeye kazandırdıkları için teşekkür ediyorum."
Cantimur, Gölbaşı için destekte bulunacağını ifade ederek, şöyle devam etti:
"Millete hizmet sözü verdik. İnşallah AK Parti Gölbaşı'nı aldıktan sonra burada AK Parti'nin farkını hissettirecek dedik ve hemen seçimden sonra başladık. Benim iki tane şapkam bulunuyor. Ben burada bakan yardımcılığı şapkamla bulunmuyorum, ilçe koordinatörlüğü şapkamla bulunuyorum. Ben de elimden gelen gayreti Gölbaşı için yapıyorum ve her türlü desteği vereceğimizi belirtiyorum."
AK Parti'nin emin ellerde olduğunu vurgulayan Cantimur, "Bugün Başbakanımızla toplantı yaptık. Bize yeni hedefler, mesajlar verdi. Gerçekten partimiz emin ellerde. İnşallah biz bu emaneti daha iyi yerlere götüreceğiz. 5 yıllık süre içerisinde partimizin genel kongresi yapıldı. Genel başkanımız belirlendi. Başbakanımızı köşke çıkardık, MYK'mız belirlendi. Tereyağından kıl çeker gibi hepsi yoluna girdi" ifadesini kullandı.
AK Parti Ankara Milletvekili Ülker Güzel ise toplantıya katılmaktan memnun olduğunu belirterek, "O kadar güzel bir kadroyla bu parti kurulmuş ki Allah'ıma şükürler olsun. 12 senedir Türkiye'deki bu milleti, Anadolu halkını bu kadar güzel kucaklayarak, vefayı, sevgiyi, muhabbeti, cesareti, imanı, manevi ve milli değerlerine olan sahip olma gücüyle birlikte hala dimdik ayakta ve hizmete devam ediyor" dedi.

Kaynak: AA