20| Uluslararası Çivril Elma Tarım ve Kültür Festivaline Doğru

LJivril Belediye BaşŸkanı Gürcan Güven, vatandaşŸların LJivril 20|Uluslararası LJivril Elma Tarım ve Kültür Festivali'nde güzel vakit geçirmesi için ellerinden gelenini en iyisini yapmaya gayret gösterdiklerini söyledi.


Güven, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen basın toplantısında 12-14 Eylül tarihlerinde yapılacak festivalin programı hakkında bilgi verdi.

Festivalin belediye bandosunun kortej yürüyüşŸüyle başŸlayacağŸını aktaran Güven, "ǜreticilerimiz yıllardır en iyi elmayı yetişŸtirmek için uğŸraşŸ veriyor. Yılda bir kez de olsa onların ürettiklerini sergileme şŸansı vermemek olmaz. Ayrıca hemşŸehrilerimizin eğŸlenmesini de istedik. Bu seneki etkinliğŸimizde ünlü sanatçılar Grup 84 ile Mustafa Ceceli konser verecek. Ayrıca ilk defa yapılacak en kısa zamanda çekirdek çitleme ve çeşŸitli yarışŸmalar düzenlenecek" diye konuşŸtu.

Güven, vatandaşŸların güzel vakit geçirmesi için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdiklerini ve yapılacak yarışŸmaların da büyük ses getireceğŸini ifade etti.

 
Kaynak: AA