Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a Bağış İçin Kilisliler Kuyruğa Girdi

Kilis’te Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmaları için “Erdoğan varsa, bizde varız” adı altında düzenlenen kampanyada açılan hesaba bağışta bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a Bağış İçin Kilisliler Kuyruğa Girdi

AK Parti İl Başkanı Reşit Polat ile Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara’nın önderlik ettiği kampanyada, yüzlerce kişi bağışta bulunmak üzere Ziraat Bankası Kilis Şubesi’ne akın etti. Kampanyaya AK Parti İl Başkanı Reşit Polat, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Eryılmaz, Cuma Özdemir, belediye birim müdürleri, AK Partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kampanyaya destek verenler arasında harçlıklarını biriktiren çocukların da olması dikkat çekti. Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara’nın oğlu Mehmet Enes Kara da, kumbarada biriktirdiği 195 TL’yi hesaba yatırdı. AK Partililer sıraya girerek, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için açılan hesaba para yatırmak için birbirleri ile adeta yarıştı

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis’in güzide insanları ile birlikte Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için açılan kampanyaya destek vermek için geldiklerini ifade ederek, “Bayanlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız, erkeklerimiz hep beraber kampanyaya destek olmak için buradayız. Suriye’yi yakından izliyoruz, yakından görüyoruz. Zor şartlar altında yaşayan bu kardeşlerimizin il olarak, Kilis olarak biz arkasında bulunuyoruz. Bu bölgenin insanı olan bizler, Türkiye’nin daha güçlü olabilmesi için, refah seviyesi yüksek, demokrasisi gelişmiş, daha güçlü bir Türkiye için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda Cumhurbaşkanı olmasını gerekli görüyoruz. Bu nedenle kampanyaya gerek maddi yönden, gerekse manevi yönden destek olmak istiyoruz. Bu kampanyaya destek veren, emeği geçen tüm Kilis halkına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Reşit Polat ise, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın kampanyasına destek vermek için Kilisliler ile birlikte bankaya geldiklerini ifade ederek, “Cumhurbaşkanı adayımıza yönelik, parti ve devlet desteği olmadan sadece halkın gönüllü bağışlarıyla bu kampanyayı yürütüyoruz. Burada toplanan değerli Kilis halkına ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten halkımız değerli bir kampanyaya destek veriyor. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 'Cumhurbaşkanı' olarak görmek istiyoruz. Kilis için bu kalabalığı da gördükten sonra Kilisliler'e tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu

Kaynak: İHA