Beylikdüzü’nde ‘sevgi ve Barış Buluşmaları’ Başlıyor

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Sevgi ve Barış Buluşmaları’ 30 Ağustos’da ünlü şarkıcı Kubat’ın vereceği konser başlıyor.


Beylikdüzü Belediyesi, 30 Ağustos-13 Eylül tarihleri arasında “Barış ve Sevgi Buluşmaları” adlı bir kültür-sanat etkinliği düzenliyor. İlçenin sosyal yaşam merkezi haline getirilecek Cumhuriyet Bulvarı’nda gerçekleşecek organizasyonların ilki, Türkiye için bağımsızlığın sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda sevilen sanatçı Kubat’ın vereceği coşkulu konseriyle başlayacak.

Sevilen pek çok sanatçının Beylikdüzü’nde olacağı buluşmada Beylikdüzü halkı, dolu dolu iki hafta geçirecek. Söylediği türkülerle adından söz ettiren Selda Bağcan sesi ile duygulara hitap ederken, yılların eskitemediği müzik grubu MFÖ, sevilen parçalarını ve muhteşem performansını sevgi ve barış için sergileyecek. Türkü, sanat, özgün ve pop olmak üzere birçok tarzda şarkılarını seslendiren kadife ses Şevval Sam da yine Beylikdüzü’nde şahane bir konser verecek. Etkinlik kapsamında ayrıca Yaşar, Erdem Kınay-Merve Özbay, Berkay, Atiye, Enbe Orkestrası ve İrem Derici gibi Türk Pop Müziği’nin sevilen isimleri sevenleriyle bir araya gelecek. Sunucu Korhan Abay ise eğlence içerikli çeşit çeşit oyunlarıyla Beylikdüzü halkı ile birlikte olacak.

“BARIŞ VE SEVGİYİ CADDELERE TAŞIYACAĞIZ”
Cumhuriyet Bulvarı’nda gerçekleşecek buluşmalarda birbirinden renkli ve keyifli etkinliklere imza atacaklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Barışı ve sevgiyi Beylikdüzümüzün caddelerine taşıyoruz. Kent yaşamında sosyal hayatı değerli kılmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize tüm Beylikdüzü’nü davet ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan önemli günlerde de özel kutlama programları hazırlayan Beylikdüzü Belediyesi, Sivas Kongresi’nin 95. Yıldönümü’nü, 4 Eylül Perşembe Günü Beylikdüzü Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin gerçekleştireceği Sivas yöresi oyunları ile gündeme taşıyacak. 8 Eylül Pazartesi saat 20.00’da ise Dünya Okuma Yazma Günü, Ünlü Şair-Yazar Sunay Akın’ı katılımıyla kutlanacak. Yine Beylikdüzü Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin İzmir Yöresi’ne ait canlandıracağı oyunlar ile İzmir’in Kurtuluşu’nun 92. Yıl Dönümü anılacak.
Kaynak: İHA