Müezzinoğlu’’ Ülkenin Geleceğini 10 Ağutos’ta Halk Belirleyecek”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli’de iftar programına katıldı.

İftar programında konuşan Bakan Müezzinoğlu, Ülkenin geleceğini 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin belirleyeceğini söyledi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli’de inşaatı devam eden 250 yataklı hastanede incelemelerde bulunduktan sonra Kırklareli Belediyesi tarafından festival alanında düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

İftar yemeğinde halka hitap eden Müezzinoğlu, Önümüzdeki yıl gelecek olan Ramazan Ayı inşallah Türkiye’de 77 Milyon vatandaşımızın geleceğe umutla ve güvenle bakmasına vesile olacaktır. 10 Ağustos’ta halk kendi Cumhurbaşkanını seçecek. Halk artık ülkenin geleceğini düşünerek ülkenin Cumhurbaşkanını seçmekte bende söz sahibiyim diyerek 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanarak Cumhurbaşkanını seçecek’’dedi.

10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi gerektiğinin altını çizen Müezzinoğlu, Bu seçimlerin ülkemizin ve milletimizin geleceği adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde kimseyi itmeden, dışlamadan ve kimseye kötü söz söylemeden birlik ve beraberlik içinde Mustafa Kemal Atatürk’ün vasiyeti olan Muasır Medeniyet seviyesine büyük bir millet ve devlet olarak bize önderlik yapacak Cumhurbaşkanını inşallah seçeceğiz’’ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA