Ayvacık ve Lapseki'de Bayramlaşma Törenleri

Ayvacık ve Lapseki'de bayramlaşŸma töreni düzelendi.

Ayvacık AK Parti İlçe BaşŸkanlığŸı binası önünde yapılan bayramlaşŸma törenine AK Parti LJanakkale milletvekilleri Mehmet DanişŸ ve İsmail KaşŸdemir ile AK Parti İlçe BaşŸkanı Sabri Tok, AK Parti Ayvacık İl Genel Meclisi ǜyesi Turan Tumay ile partili ve vatandaşŸlar katıldı.
Milletvekilli DanişŸ, burada yaptığŸı konuşŸmalarda, dini bayramların birlik ve beraberliğŸin pekişŸtiğŸi günler olduğŸunu belirterek, "ǖzellikle zor bir dönem geçirdiğŸimiz bu günlerde birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekir. Gazze'de kardeşŸlerimize reva görülen zulüm dolayısıyla bayramı buruk karşŸılıyoruz. Nice bayramları sağŸlıklı, mutlu, huzurlu ve güven dolu geçirmemizi diliyorum" dedi.

Milletvekili KaşŸdemir ise bayramların önemine dikkati çekerek, "Mübarek ramazan ayını layıkıyla yaşŸayıp, bayrama ulaşŸmanın mutluluğŸunu yaşŸamaktayız. İnsanlık ve vicdan bu günlerde ne yazık ki Gazze'de hapsolmuşŸ ve tüm dünyanın gözleri önünde yok edilmeye mahkum edilmişŸtir" diye konuşŸtu.

- Lapseki'deki bayramlaşŸma

Lapseki'de Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşŸma töreni düzenlendi.
Kaymakamlık tarafından öğŸretmenevinde düzenlenen etkinlikte izinli olduğŸu için Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı katılmazken, Lapseki Belediye BaşŸkanı Eyüp Yılmaz, LJardak Belediye BaşŸkanı Basri UlaşŸ, Umurbey Belediye BaşŸkanı Sami YavaşŸ, İlçe Jandarma Komutanı ǜsteğŸmen Emrah Avdan, AK Parti İlçe BaşŸkanı Nuri Kasçı, sivil toplum kuruluşŸlarının temsilcileri vatandaşŸlarla bir araya geldi.
Buradaki bayramlaşŸmanın ardından İlçe Jandarma KomutanlığŸı ile İlçe Emniyet MüdürlüğŸü ziyaret edildi.
 
Kaynak: AA