Cihanbeyli Heyetinden Tbmm’ye Ziyaret

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale başkanlığındaki heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'ni ziyaret ederek, Konya Milletvekilleriyle bir araya geldi.

Cihanbeyli Heyetinden Tbmm’ye Ziyaret

TBMM’yi ziyaret eden heyette Belediye Başkanı Mehmet Kale'nin yanı sıra AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun, Cihanbeyli Ticaret Borsası Başkanı Hacı Kabakcı, Belediye Meclis Üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Galip Yeşilırmak, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Kenan Belgin, Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Belgin, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ekinci de yer aldı. Mehmet Kale ve beraberindekiler TBMM'de AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu ve Mustafa Kabakcı ile bir araya geldi. Milletvekilleri ile yapılan görüşmede ilçenin sorunları, çözüm önerileri ve projeler konuşuldu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu ve Mustafa Kabakcı, Belediye Başkanı Mehmet Kale ile beraberindeki heyete teşekkür etti.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ise, Cihanbeyli için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Halkın yaşam standartlarının daha iyi noktalara gelmesi ve ilçenin sorunlarının çözümü noktasında belediye olarak büyük çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Kale, tek amaçlarının birlik ve beraberlik içinde Cihanbeyli'ye hizmet etmek olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA