Şehitkamil’den Başarılı Öğrencilere Lunapark Keyfi

Şehitkamil Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezi’nde 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle derslerinde başarılı olan öğrenciler, Başkan Rıdvan Fadıloğlu tarafından karne hediyesi olarak verilen lunapark biletiyle, lunaparkta unutulmaz bir gün yaşadı.

Şehitkamil’den Başarılı Öğrencilere Lunapark Keyfi
Atlıkarınca, çarpışan araba, uçak, tren ve dönme salıncağa binen çocuklar, keyifli dakikalar yaşadı.
Geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediyesi’nin ve M1 Alışveriş Merkezinin (AVM) katkılarıyla, derslerinde başarılı olan öğrencilere karneler hediyesi olarak lunapark bileti dağıtılmıştı. Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Yetim Koordinasyon Merkezi’nde eğitim gören başarılı öğrenciler, hocaları nezaretinde lunaparka gelerek, unutulmaz bir gün yaşadı. Atlıkarınca, çarpışan araba, uçak, tren ve dönme salıncağa binen öğrenciler, gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Oldukça keyifli dakikalar yaşayan öğrenciler, Crazy Dance oyun alanında ise heyecanın doruklarına vardı.

Keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren öğrenciler, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, derslerimizde başarılı olduğumuz için bizlere karne hediyesi olarak lunapark bileti vermişti. Bizde bugün hocalarımızla birlikte lunaparka gelerek, keyifli ve unutulmaz bir gün geçirdik. Burada atlıkarınca, çarpışan araba, uçak, tren ve salıncağa bindik. Crazy Dance oyun alanında ise oldukça heyecanlı dakikalar yaşadık. Bizlere bu mutluluğu yaşatan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve lunapark yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yetim Koordinasyon Merkezi eğitmeni Aygül Özkan ise, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu tarafından Yetim Koordinasyon Merkezinde eğitim gören öğrencilerimize karneler günü hediyesi olarak lunapark bileti dağıtılmıştı. Öğrencilerimizle birlikte bugün lunaparka gelerek, öğrencilerimize lunapark keyfi yaşattık. Öğrencilerimiz arasında ilk defa lunaparka gelen öğrencilerimiz var ve onlarda bugün unutulmaz bir gün yaşadı. Öğrencilerimize böylesine anlamlı bir hediye sunan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA