‘bana Bir Şans Ver’ Projesi Uygulanmaya Başladı

Şehzadeler ilçesi Vicdan Karaosmanoğlu İlkokulu Ar-Ge Ekibi tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2014 Teknik Destek Programı dahilinde desteklenmeye hak kazanan “Bana Bir Şans Ver Projesi” Manisa Bilim ve Sanat Merkezi’nde uygulanmaya başladı.

‘bana Bir Şans Ver’ Projesi Uygulanmaya Başladı

Proje kapsamında Vicdan Karaosmanoğlu İlkokulu’nda görev yapan 20 öğretmene İletişim Engelleri, Empati, Ben Dili, Zaman Yönetimi, Çözüm Odaklı Terapi, Davranış Kontrolü, Çatışma Yönetimi, Aile Eğitimi konularında Uzman Psikolojik Danışman Aynur Bozkurt tarafından eğitim veriliyor. 16-20 Haziran tarihleri arasında günde 8 saat toplamda 40 saat sürecek olan eğitime öğretmenlerin oldukça istekli oldukları gözlendi.

Okul Müdürü Murat Kemal Bayar yaptığı açıklamada, “Eğitim ve Aile Koçluğu üzerine Ar-Ge ekibimizin hazırlamış olduğu proje öğretmenlerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerini destekleyerek daha kaliteli eğitim hizmeti verme amacını taşıyor. Projeyi hazırlayan Ar-Ge ekibimize, projeyi destekleyen Zafer Kalkınma Ajansı’na ve yoğun katılım gösteren öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA