Emniyet Müdüründen Hırsızların Yakalanmasını İstedi

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169'uncu yıl dönümü etkinlikleri kapsamında arkadaşlarıyla Çanakkale Emniyet Müdürü Yılmaz Özden'i ziyaret eden ilkokul öğrencisi, Özden'den hırsızların yakalanması yönünde istekte bulundu.

Vali Fahrettin Akkutlu İlkokulu'nda eğitim gören bir grup öğrenci ve öğretmen, Özden'i makamında ziyaret edip, "Polis Günü"nü kutladı.
Özden, 1. sınıf öğrencisi Kerime Defne Şen'e "Polislere talimat ver bakalım. Ne yapsınlar?" diyerek telsizi verdi ve makamına oturttu. Şen, anonsunda polislerin gününü kutlayıp, hayırlı görevler diledi.
Emniyet Müdürü Özden'in "Polislerden ne bekliyorsunuz?" sorusuna karşılık yine 1. sınıf öğrencilerinden Sude Nur Duman, hırsızların yakalanmasını istedi. Bunun üzerine Özden, "Sizleri korusun, halkın huzurlu olarak sokaklarda gezmesi için devriye görevi yapsın. Suçluları yakalasın, çocuklara iyi davransın" dedi.

Özden'in "kaybolduğunuz zaman ilk nereye gidersiniz?" sorusunu ise çocuklar "size" şeklinde yanıtladı.
Daha sonra makama gelen Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, kendi yaptıkları el işi çalışmalarını Özden ve polislere hediye etti.
Kaynak: AA