Tekirdağ'daki 480 Saatlik Kurs Tamamlandı

İŞKUR Tekirdağ İl Müdürlüğü tarafından ‘Kasiyer’ mesleğinde açılan mesleki eğitim kurslarında eğitim gören kursiyerler kursu başarıyla tamamladı.

Tekirdağ'daki 480 Saatlik Kurs Tamamlandı

Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün ‘Dezavantajlı Grupların İş gücü Piyasasına Uyum ve İşe Girişlerinin Kolaylaştırılması’ projesi kapsamında 25 Aralık tarihinde açtığı ‘Kasiyer Mesleki Eğitim Kursu’ tamamlandı. İçerik Eğitim Araştırma ve Danışmanlık Şirketi ile ortaklaşa açılan kasiyerlik kursunda kursiyerler 240 saati teorik, 240 saati pratik olmak üzere toplam 480 saat eğitim aldı. 25 kişinin eğitim gördüğü kursun son gününde kursiyerler bitirme sınavını da başarıyla geçerek sertifikalarını almaya hak kazandı

Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Ercan Sözen, İŞKUR kurslar servisi memurlarından Duygu Gülümser, Kurs Koordinatörü Ayhan Ocaklı ve Kurs öğretmeni Aylin Gündoğdu mutlu günlerinde kursiyerleri yalnız bırakmadı. Kuruma kayıtlı işsiz bireyler için düzenlenen Meslek Edindirme Kursları sayesinde işsizliğin en büyük sebeplerinden olan mesleksizliğin önüne geçilerek iş piyasasına kalifiye elemanlar yetiştirilmesi hedefleniyor.
Kaynak: İHA