Muhasebeciler Odası’ndan Başkan Ataç’a Ziyaret

Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İlker Özokçu, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.

Muhasebeciler Odası’ndan Başkan Ataç’a Ziyaret

Ziyarette konuşan Özokçu, Başkan Ataç’ın her zaman kendilerinin yanında olduğuna dikkat çekti. Özokçu, “Bugün de biz camia adına kendisine teşekkür etmek için bir araya geldik. Bundan sonraki çalışmalarında da kendisine başarılar diliyoruz. Gönlümüzün kendisinden yana olduğunu bilmesi istiyoruz” dedi.

Ataç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ataç, “Sevgili dostum İlker Özokçu’nun söyledikleri beni çok mutlu ediyor, güç veriyor, moral veriyor. Ben de eski bir oda başkanı olarak tüm odaların sorunlarını bilen bir insanım. Dostlarımızın yanında olmak bana keyif veriyor. Sevinçlerini ve üzüntülerine paylaşıyoruz. Ben her zaman onların yanında olacağım. Her şeyden önce arkadaşlarımızla ciddi bir dostluğumuz var. Ben de onlara görevlerinde başarılar diliyorum ancak başarı lafı muhasebeciler odamızın çalışmaları yanında hafif kalır. Güzel işler yapıyorlar” diye konuştu.

Kaynak: İHA