Belediye Başkanı Rafet Vergili Açıklaması

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum gezilerine devam ediyor.

Belediye Başkanı Rafet Vergili Açıklaması

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili beraberinde MHP teşkilatı ve meclis üyeleri ile Karabük Orman İşletme Müdürlüğü ve Karabük İl Tarım Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Orman İşletme Müdürü Mehmet Emin Uzunsoy ile bir süre sohbet ettikten sonra işletmede çalışan memurları ziyaret etti. Başkan Vergili Orman İşletme ziyaretinin ardından Karabük Tarım İl Müdürlüğü’ne geçerek Tarım İl Müdürü Cemalettin Çataklıyı da ziyaret etti. Sonrasında Tarım İl Müdürlüğünde çalışan memurları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Vergili ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada daha güzel bir Karabük için yola çıktığını dile getirerek, “Karabük’te çalışmalarımızı herkesle paylaşıyorum. Karabüklüler her şeyin en iyisini hak ediyor. Kentteki tüm Sivil Toplum Kuruluşları ve kurumlarla görüşüyorum. 30 Mart’tan sonra Karabük için hep birlikte çalışacağız. Sevgi, saygı ve işbirliği içinde görev ve sorumluluk anlayışıma ilave olarak, gönül bağım olan Karabüklülere hizmet etmek benim için onurdur. Bu onuru hepimizin yaşamaya hakkı olduğu düşüncesiyle yola çıktım. Her fırsatta söylediğim gibi bu kentte nefes alan herkes yeni yönetimimizde söz sahibi olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kaynak: İHA