Ahmet Küçük Yenice’de Seçim Çalışmalarına Katıldı

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde CHP ilçe teşkilatının yürüttüğü seçim çalışmalarına katılan 23.dönem CHP Çanakkale Milletvekili Ahmet Küçük Belediyesi kapatılan Pazarköy Beldesi halkından bu seçimlerde CHP İl Genel Meclis Adaylarına destek olmalarını istedi.

Ahmet Küçük Yenice’de Seçim Çalışmalarına Katıldı

Yenice CHP ilçe Başkanı Mehmet Gerçek ve İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Metin Ümit Ural ve partililerle Belediyesi kapatılan Pazarköy beldesine gelen 23.dönem CHP Çanakkale Milletvekili Ahmet Küçük, “Belediyesi kapatılan Pazarköy'lülerin iktidara bu seçimlerde sarı kart göstereceğine inanıyorum. Yükselen halkın tepkisi bu seçimlerde sandığa yansıyarak CHP’yi Yenicede birinci parti yapacak” dedi.

CHP Eski Çanakkale Milletvekili Ahmet Küçük, Haydaroba ve Araovacık Köyünde seçim çakışmalarına katılarak İl Genel Meclis Üyesi Adaylara destek olmalarını istedi. CHP Yenice İl Genel Meclis Üyesi Adayı Metin Ümit Ural “Tarım ve hayvancılıkla uğraşan Yenice’li köylülerimiz artan mazot, kimyevi gübre ve yem fiattları nedeniyle geçinmekte zorlanıyorlar. Köylü hayvancılığı küçülerek gelir elde etme yerine, borçlanarak ve hayvanlarını satarak ayakta kalmaya çalışıyor.Seçildiğim takdirde Yenice’nin kalkınması için Tarım ve Hayvancılığın gelir getirir hale gelmesi için çalışıp, projeler geliştireceğim.Girdi maliyetlerini azaltıp, bu konuda köylülerimizin mutlu olmasını, varlık içinde,barış içinde ve özgür biçimde yaşamlarını sürdürmesi ilkemiz olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA