Chp Çeşme Belediye Başkan Adayı Muhittin Dalgıç, İldırı’dan Halka Seslendi

Çeşme’nin 9 harikasından birisinin Ildırı olduğunu söyleyen CHP'li Muhittin Dalgıç; “Sizlere yol, su, ulaşım, park, yeşillendirme yapacağım gibi vaatlerde bulunmuyorum.

Chp Çeşme Belediye Başkan Adayı Muhittin Dalgıç, İldırı’dan Halka Seslendi
Çünkü bu icraatlar kanunlarla belediyeye yüklenmiş zorunluluklardır. Bu işleri yapmak benim zaten görevim. Sizlere Çeşme’yi beraber yöneteceğiz diyorum. Ildırı’da ne yapılacaksa bu sizlerin isteği doğrultusunda yapılacaktır. Dokunan ve dokunulan bir Başkan olacağım'' dedi.

"Çeşme alan değil, veren belediye olacak" diyen Başkan Dalgıç konuşmasında; bölgesel markalar yaratarak hepsini Çeşme çatısı altında toplayacaklarını söylerken, "Karşımızda muhteşem güzellikte bir coğrafya, yapılacak çok iş var. Bu da beni inanılmaz heyecanlandırıyor. Ildırı’nın büyük bir çoğunluğunun tarihi sit alanı olmasından dolayı önceki yıllarda yapılmak istenen biçok şey hayata geçirilememiştir. Biz iktidarımız süresince bugünkü teknolojinin de yardımıyla Ildırı’ya ahşaptan oturulacak yerlerin olduğu bir plaj kazandıracağız” dedi.

Çeşme Belediyesi olarak Ildırı’daki tarihi kazılara da destek vereceğini bildirdi. Yüzlerce vatandaşın dinlediği Muhittin Dalgıç, “Çeşme Belediye başkanı seçilirsem makam odamı giriş katına alacağım. Böylelikle vatandaş yoldan geçerken pencereden bana kolayca seslenebilir, hiç kimsenin bana ulaşamak gibi bir derdi olmaz” dedi.

Konuşma sonunda Ildırı’da yaşayan insanların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Muhittin Dalgıç’a büyük sevgi gösterisi vardı. Toplantı sonrası Ildırı’dan dönen araçlar kilometrelerce konvoy oluşturdu.
Kaynak: İHA