Ak Parti Milletvekili Erdöl, Beypazarı'nda

AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Beypazarı ilçesini ziyaret etti.

Erdöl, ilçeye gelişinde, ilk olarak AK Parti seçim bürosunu ziyaret etti, İlçe Başkanı Mehmet Yayın, belediye başkan adayı Tuncer Kaplan ve partililerle bir ara geldi.
Yayın'dan seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Erdöl, Beypazarı'nın büyükşehire dahil olduğunu hatırlatarak iki gücün birleşmesiyle bölgeye daha çok hizmetin geleceğini söyledi.

Mahalle haline gelmiş köylerin sorumluluğunun ilçe belediyelerinde olacağını belirten Erdöl, "Bu anlamda bu vatandaşlarımızın hassasiyetleri de çok önemli. Bu seçim sadece Beypazarı'nın ve Ankara'nın seçimi değil, bütün dünya merak ediyor ve Türkiye'de AK Parti'ye çıkacak oy oranlarını merak ediyor. Acaba Recep Tayyip Erdoğan'ın başı öne eğilecek mi, eğilmeyecek mi?" dedi.

Birçok ülke tarafından Türkiye'deki seçim sonuçlarının çok merak edildiğini vurgulayan Erdöl, "Durum böyle olunca, bir evde, bir oy dahi olsa bu evin ziyaret edilmesi çok önemli, Arakan'daki mazlum Müslümanlar, Filistin'deki, Irak'taki, Suriye'deki, Mısır'daki, Bosna'daki olduğu kadar, bütün yurt dışındaki vatandaşlarımız da Türkiye'deki seçimin sonucunu merak ediyor. Bu nedenle bir evde bir oy bile olsa çalmadık kapı bırakılmayacak. Başbakanın başını öne eğdirmeyelim" diye konuştu.

Daha sonra 80 yataklı yeni devlet hastanesine ziyaret eden Erdöl, Beypazarı Devlet Hastanesinin henüz açılışını yapmadıklarını ifade ederek "Hastanede bir takım eksiklikler olabilir. Zamanla bunlar giderilecek. Sağlığa çok önem veriyoruz" dedi.

Kaynak: AA