Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Altunbaş Belde Başkanları İle Bir Araya Geldi

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş , partisinin belde başkanları ile Ortahisar İlçe Başkanlığı binasında bir araya geldi.

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Altunbaş Belde Başkanları İle Bir Araya Geldi

Konuşmasına “AK Parti içerisinde birlik, beraberlik ve kardeşlik dışında başka bir ilkemiz olamaz” diyerek başlayan Altunbaş “Ülkemizin refahı ve huzuru için Başbakanımızın öncülüğünde çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç ise Türkiye üzerinde oynanan oyunları AK Parti’nin bozduğunu belirterek “2014 yerel seçimlerinin normal seçimler olmadığını bilmemiz gereklidir. Bu seçimler Başbakanımızı karalamaya çalışanlara darbe yapmak isteyenlere ve sağlam iradenin yükselmesine engel olmaya çalışanlara verilecek büyük bir ders olacaktır. Hükümetimizin planlamış olduğu 3’üncü Havaalanı, 3’üncü Köprü, Marmaray, Metro, Kanal İstanbul, Sinop Nükleer Santrali gibi projeleri hayata geçirmek isteyen ve dış ülkelere bağımlılığını bitirmek isteyen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a dış ve iç mihrakların vatandaşlarımızı kullanarak nasıl engel olduklarını görmekteyiz. Ülkemizin yükselmesini engellemek ve daha fazla para kazanmak isteyen faiz lobisinin gezi eylemi ve 17 Aralık operasyonu ile Türkiye’nin kaderini nasıl değiştirdiğini hep beraber görüyoruz. AK Parti teşkilatı olarak sağlam irade örneği olan Başbakanımıza sahip çıkmamız ve bu seçimler için gece gündüz durmadan, yorulmadan ve her zamankinden daha fazla heyecanla çalışmalarımıza devam etmeliyiz ”diye konuştu.

Kaynak: İHA