Yıldırım Beyazıt'ta Başkan Memduh Büyükkılıç’a Yoğun İlgi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte Yıldırım Beyazıt Pazar yerinde esnaflar ve vatandaşlar ile sohbet etti.

Vatandaşlar Başkan Büyükkılıç’a, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, son 10 yılda Yıldırım Beyazıt’ın çehresinin değiştiğini söylediler.
Hemşehrilerinin yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu ve 7’den 70’e herkes ile sohbet ederek gönüllerini alan Melikgazi belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, halkı ile bütünleşen, halkı ile iç içe, her zaman onların yanında olan ve sorunları ile dertlenen sevinçleri ile keyiflenen bir yapıya sahibiz. Bu mahallemiz gönül insanlarının yoğun olduğu, bizlere her zaman sahip çıkan bir anlayışla hareket eden hemşehrilerimizin yaşadığı bir semtimiz.Yıldırım Beyazıt yapılan sosyal konutlar,çevre düzenlemeleri, yeni açılan yollar ,Kapalı pazar yeri,taşkın su koruma kanalı ve en önemlisi inşaatı tamamlanan ve yakın zamanda açılışı yapılacak olan Çok amaçlı ve büyük ölçekli sosyal ve spor tesisimiz ile herkesin yaşamak istediği ender mahallelerinden birisi konumuna geldi.Pazar yerimiz 24 saat izlenmekte, Pazar esnafımız ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarımız pazarın açık olduğu günler ücretsiz internet hizmetimizden faydalanmakta, hem ücretsiz semt otoparkı,hem kurban kesim yeri,hemde çocuklarımız için oyun alanı olarak çok fonksiyonlu şekilde hizmet vermektedir. Tabii ki bu hizmetleri yaparken sizin dualarınızı aldık.Önümüzdeki dönemde Yıldırım Beyazıtımız için çok önemli projelerimiz var. Hepsini sizlerin de desteği ile tek tek hayata geçireceğiz. Biz sizlerin hizmetkarıyız. Bize hizmet fırsatı verdiğiniz için sizlere minnettarız. El ele gönül gönüle daha güzel bir Melikgazi için İnanıyorum ki 30 Mart’ta istikrardan yana sağ duyu ile hareket edecek, İstikrar sürsün, Melikgazi büyüsün diyeceksiniz” dedi.

Beraberindeki heyet ile birlikte 2. Amatör Küme futbol liginde mücadele eden Yıldırım Beyazıt Şafakspor antrenmanını da ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, teknik heyet ve futbolcularla bir süre sohbet etti.

Futbolcuların antrenman sahası talebinin de en kısa sürede değerlendirilerek, yerine getirileceğinin müjdesini veren Belediye Başkanı Büyükkılıç, "Biz gençlerimizi önemsiyor ve onların spor yapabilmelerine imkan sağlayacak yeni yatırımlarımızı hayata geçiriyoruz. Amatör sporu destekleyen ve her zaman destek olan sporun ve sporcunun dostu bir belediye olarak, geleceğimiz olan siz gençlerimize güveniyor ve destek olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum" dedi.

Kaynak: İHA