Narman Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kınalı, Pazarcıların Sorunlarını Dinledi

Narman Bağımsız Belediye Başkan adayı Adem Kınalı, canlı hayvan pazarı ve ilçe Pazar yerinde incelemelerde bulunarak pazarcı esnafının sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Narman Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kınalı, Pazarcıların Sorunlarını Dinledi

Kınalı, canlı hayvan pazarında yaptığı inceleme sırasında vatandaşlarla yaptığı sohbette vatandaşlar Pazar yerine şimdiye kadar hiçbir şey yapılmadığını kendilerinin vatandaş olarak hiçbir hizmet görmediklerini belirterek hayvan indirme, bindirme rampalarının, hayvanları kapatabilecekleri yerlerin olmadığını belirterek bırakın hayvanları pazara gelen vatandaşların oturup dinlenecekleri çay içip kahvaltı yapacakları yerin dahi olmadığını söylediler. Ayrıca zaruri ihtiyaçlarının giderilmesi için bir tuvaletin olduğu ancak çalışmadığını söyleyen vatandaşlar diğer ilçe ve illerde ki hayvan pazarlarını görüp imrendiklerini belirttiler.

Bağımsız Belediye Başkan adayı Adem Kınalı ise vatandaşların haklı sitem ve isteklerde bulunduklarını belirterek, “Biz de görev yaptığımız bir çok yerde daha modern hayvan pazar yerlerini görüp inceledik. Vatandaşların rahatça alış veriş yapabilecekleri ortamı oluşturmak belediyenin asli görevlerinden biri olmalı. Çünkü bizim memleketimiz geçimini hayvancılık yaparak kazanıyor. Vatandaş oy verip seçtiği başkan veya siyasetçiden hizmet beklemesi çok doğal bu tür hizmetlerin yapılmasının belediyeye fazla bir yük getirmeyecek.” dedi.

Kınalı daha sonra ilçe pazarını gezerek onlarında sorunlarını dinleyerek gerekli notlarını aldığını söyledi.

Kaynak: İHA