Mhp Giresun Belediye Başkan Adayı Erzurum’a Muhtarlardan Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, Belediye Meclis üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri Faal Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Mhp Giresun Belediye Başkan Adayı Erzurum’a Muhtarlardan Destek

Belediyeyi MHP’nin alması gerektiğini belirten Orhan Erzurum, "30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler Türkiye’nin birliği ve beraberliğinin bozulmaması için çok önemli bir seçim. Türkiye’nin birliği için burada en duyarlı parti MHP’dir. MHP Türkiye’nin her tarafında yükselişte. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Her kapıyı çalmak mecburiyetindeyiz. Giresun'da herkes MHP gibi düşünüyor. Giresun'da benim aday olmam ile birlikte tüm siyasi dengeler değişti. Giresun'a MHP tabanının zayıf olduğu kanaati yaygın iken birden MHP seçimin en iddialı partisi konumuna geldi” dedi.

Seçmenler tarafından adaylığının çok olumlu karşılandığını kaydeden Erzurum "Seçmenler, Belediye Başkanlığı makamına çok yakışacağımı, Giresun'un sorunlarına gerçekçi çözümleri getirebileceğimi ve seçilme şansımızın da çok yüksek olduğunu söylemekte. Diğer siyasi partilerde durumlarını bize göre şekillendirmek zorunda kalmışlardır. Siyasi dengeleri Giresun'da alt üst ettiğimiz bir gerçektir. Bu da seçimlerde MHP'nin şahsımla en iddialı konuma geldiği vakıadır. Saha da vatandaşlarımızdan çok yoğun bir ilgi ve teveccüh görmekteyiz. Giresun'da değişim gerekli diye yola çıkmıştık. Değişimin gerekliliğini vatandaşımız bizlere anlatmaktadır ve dolayısıyla destek vermektedir” ifadelerini kullandı.

Faal Muhtarlar Derneği Başkanı Hadi Karabulut ise MHP ve Dr. Orhan Erzurum'un çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini belirterek, "Biz çalışanın ve proje üretenin yanındayız. Bizim Giresun'dan başka yaşam alanımız yok. Bu noktada da sizleri takdirle karşılıyor ve takip ediyoruz. Elimizden gelen her türlü desteği de sağlayacağımızdan kuşkunuz olmasın" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA