Bolu Belediye Başkanı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz seçim çalışmalarına Köroğlu Mahallesi'nde devam etti.

Bolu Belediye Başkanı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Yılmaz, muhalefet partililerin Bolu için bir proje üretmediklerini belirterek, “Biz şehrimizi topyekûn geleceğe taşımak için bir sürü projeyi peş peşe sıralıyoruz” dedi.


Alaaddin Yılmaz, “2014 yerel seçimlerinde halkın başkanımızı bu kadar hizmetten sonra tekrar ödüllendireceğine cani gönülden inanıyoruz. Bolu bugüne kadar böyle bir çalışma görmedi. Bolu'da çok büyük bir değişim var. Alaaddin Yılmaz ile Bolu'da yaşam alanlarının artacağına ve Bolu'nun daha da güzelleşeceğine inanıyoruz. Başkanımızdan yol istedik yaptı. Sırada doğalgaz var birde doğalgaz gelirse başka eksiğimiz kalmıyor' dediler. Başkan Yılmaz'da önümüzdeki dönemde Köroğlu Mahallesi dahil her mahalleye doğalgazın geleceğinin müjdesini verdi” diye konuştu.

Yılmaz, “Bolu'nun her tarafında değişim ve dönüşüm hakim. Bu mahallemiz de yarım kalan işlerimiz var. Bütün işler bitmiş olsaydı tekrar aday olmamıza gerek yoktu. Eksikler var eksikleri tamamlayacağımızı Bolu halkı da Köroğlu Mahallesi sakinleri de biliyor. Önümüzdeki dönem D-100 trafiğe kapanacak 7,5 kilometre büyüklükte devasa bir park, eğlenme, dinlenme, yürüyüş alanlarına dönüşecek yolun kenarında ise alışveriş merkezleri ve dükkanlar olacak bu yaşam alanı projemiz bu mahallemizden geçecek. İnsanlar burada stres atacak, hava alabilecek ve bu park ile Köroğlu Mahallesi'de iç içe olacak. Sanayi Sitesi'de önümüzdeki dönem buradan kalkacak. Sanayi olduğu yer de çok modern yapılar inşa edildiğinde Köroğlu Mahallesi modernleşmeye doğru gidecek. Aynı zamanda Aşağısoku Mahallemizde modernleşmiş olacak” dedi.

Kaynak: İHA