Limak Grubu, Kilis'te Çimento Fabrikası Kuruyor

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Kilis'te yapmayı planladıkları çimento fabrikasıyla ilgili Vali Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski 2'inci Başkanı ve Basın Sözcüsü olan Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in, Kilis'te yapımını planladıkları çimento fabrikasıyla ilgili olarak Vali Süleyman Tapsız ile görüştüğu belirtildi. Ziyarette, Kilis Belediye Başkanı Abdi Bulut hazır bulundu.
Vali Tapsız görüşmede yaptığı konuşmada, Kilis'in Türkiye'de tarihiyle ön plana çıktığı gibi sanayisiyle de ön plana çıkarmak için gerekli çalışmaların yapıldığını, bu çalışmaların somut örneği olarak da kentte bir çimento fabrikasının kurulması çalışmaların da sona gelindiğini belirtti.

Vali Tapsız, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Başkan Nihat Özdemir'e teşekkür etti.
Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ise Kilis'te son yıllarda meydana gelen olumlu değişiklikleri yakından takip ettiklerini ifade etti.

Çimento fabrikasının kurulması konusunda ilgilerini eksik etmeyen Vali Tapsız'a teşekkür eden Özdemir, Kilis'e yapacaklaıı yatırımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: AA